JB Groep

JB Tubes BV

Mede door het groeiende aantal (aan)vragen naar buis, pijp en cilinder gerelateerde componenten is JB Tubes BV in 2016 opgericht als aanvulling op het reeds complete pakket van JB Hydraulics BV en JB Rubber & Industrie BV.

Naast hun zeer uitgebreide pakket hydrauliek leidingbuis (koolstof- en roestvast staal), is JB Tubes BV in staat om diverse kwaliteiten hardverchroomde assen, warmgewalste- en koudgetrokken buizen (naadloos en gelast) te leveren. Dezelfde buizen kunnen zij als cilinderbuis leveren in een geboord/gehoonde uitvoering (H8/H9).

JB Tubes BV werkt samen met gerenommeerde handelaren en leveranciers die beschikken over de door keurinstanties vereiste approvals, waardoor zij in staat zijn de markt wereldwijd te bedienen.

 jb-tubes.nl

JB Rubber & Industrie BV

JB Rubber & Industrie BV is opgericht in 1999 als aanvulling op het hydrauliekpakket van JB Hydraulics BV.

Vooral in de scheepsbouw en in de baggerindustrie, 2 belangrijke afzet segmenten, vullen deze beide pakketten elkaar goed aan.

JB Rubber & Industrie BV is toeleverancier van Industriële rubberproducten en toebehoren, o.a. rubberplaatmateriaal, industrie- en kunststofslang, slangentoebehoren, afdichtingsprofielen, trillingdempers en rubber compensatoren.

 jb-rubber.nl