Over ons

JB Hydraulics BV

JB Hydraulics BV is gevestigd te Sliedrecht op industrieterrein "Noord-Oost Kwadrant" aan de A15. Deze locatie is gekozen vanwege de goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen.

De kracht van JB Hydraulics BV bestaat uit een gedreven team medewerkers die u op het gebied van hydrauliek componenten goed kan adviseren, welke onderdelen u het best kunt gebruiken, om optimaal gebruik te kunnen maken van uw systeem.

Vanuit een modern bedrijfspand met alle faciliteiten kunnen we uw opdracht snel en accuraat verzorgen. Uw orders kunnen we voorzien van eigen klantnummers of verpakkingsmateriaal zodat, als u moet doorleveren, uw handling tot een minimum beperkt wordt. Tevens kunnen we orders die over langere periodes geleverd moeten worden voor u op voorraad houden, tot het moment dat u ze nodig heeft en zodoende uw magazijnopslag tot een minimum beperkt blijft.

JB Hydraulics BV | voorraad Stauff

“Service is ons sleutelwoord”

Doordat we voor de meeste productgroepen meerdere leveranciers hebben, kunnen we uw orders snel en vrijwel zonder naleveringen uitleveren. Backorders worden in de regel binnen 1 week uitgeleverd.

Wij leveren snel en op tijd dankzij onze 24 uurservice en bezorgdienst die de hele dag door de regio rijdt. Bovendien beschikken wij over de technische kennis om u te allen tijde te kunnen voorzien van uitgebreide productinformatie en deskundig advies. Voor ieder systeem kunnen wij u de beste en meest geschikte producten adviseren.

Tevens behoort het inmeten op locatie van slangassemblages ook tot de mogelijkheden.

Geschiedenis

JB Hydraulics BV is gestart in 1991 in een bedrijfspand van ca 400 m² aan de Leemanstraat te Sliedrecht. Eigenaren Henk Jansen en Rob Buijsman hadden hun sporen al ruimschoots verdiend bij een groothandel in hydrauliek onderdelen. Ze waren ervan overtuigd dat ze in de regio Sliedrecht een gat in de markt konden opvullen.

Bij de start wordt Wim Booij in dienst genomen, die door zijn expertise op het gebied van componenten, mede zorgt voor een vliegende start. In die tijd was men er al van overtuigd dat je in het groothandelsvak alleen kan overleven met een ruim assortiment hoogwaardige producten, een degelijk computer-systeem, daaraan gekoppeld een goede voorraadadministratie en medewerkers met kennis en ervaring. Mede door scherpe prijsafspraken te maken met producenten en leveranciers en kwalitatief goede producten, maakte dit geheel tot een succes.

In 1993 wordt het personeelsbestand uitgebreid met een aantal medewerkers.

In 1999 wordt het nieuwbouw pand betrokken aan de Sportlaan 201 te Sliedrecht met een oppervlakte van 1200 m². In dit pand groeit men verder tot een personeelsbestand van 25 medewerkers.

JB Hydraulics BV | pand Leemanstraat

Daarnaast is het huidige pand in 2010 uitgebreid met een aanbouw van 300 m². Dit om de werkplaats voor het assembleren van slangen te vergroten en de voorraad hydrauliek buizen een aparte ruimte te geven, wat het laden en lossen van buizen een stuk eenvoudiger maakt.